Чому волейбольний ювілей треба проводити в Ірпені?

У Полтаві відбулося засідання виконавчого комітету обласної федерації волейболу, після якого її голова, президент СК «Фаворит» Володимир Дорош разом з віце-президентом клубу Юрієм Козловим та головним тренером команди Анатолієм Офатом провели прес-конференцію для журналістів. На ній Володимир Дорош, зокрема, зазначив, що цього року в Україні відзначається 90-річний ювілей вітчизняного волейболу.

У вересні відбудуться урочистості та святкові спортивно-мистецькі заходи з цього приводу. Будуть запрошені всі, хто причетний, хто підтримує і працює для розвитку волейболу і безмежно у нього закоханий. Планується провести феєричне свято, зібрати еліту волейболу, ветеранів та молодь, яка ще тільки навчається у спортивних школах.

Володимир Дорош висловив своє обурення з приводу рішення відзначити 90-річчя волейболу в Ірпені: «Я абсолютно не згоден з тим, що заходи і святкування з приводу 90-річчя українського волейболу відбудуться в Ірпені. Ми хотіли зробити це більш розширено, серйозно висвітлити події у ЗМІ, провести все це у столиці держави. Це значно б підвищило зацікавленність людей волейболом та значною мірою сприяло б популяризації цього виду спорту».

Він також озвучив свої претензії до президента Федерації волейболу України Володимира Туровского щодо наведеного вище: «Незважаючи на наші дружні відносини, вважаю, що це людина позавчорашнього дня, і я йому це не раз говорив в очі. Президента ФВУ треба міняти … Загнати 90-річний ювілей у Ірпінь? … Я навіть там ніколи не був!»

Ласкаво просимо, Володимире Миколайовичу! А ми, чесно кажучи, ніколи не чули про СК «Фаворит».

b366265360a403143d93bdd2b45d8e-bigimg

Bookmark the permalink.

Comments are closed.