Чи буде транспортне сполучення у місті сучасним та безпечним?

Щодня Ірпінь змінюється на краще: ремонтуються дороги та комунікаційні мережі, створюються парки та ведеться боротьба з правопорушеннями тощо. Та однієї з наболілих тем для жителів та гостей міста є транспортне сполучення. То ж ірпінська громада активно пропонує зміни у цій галузі, зокрема реєструючи петиції в Єдиній системі електронних петицій.

Як вихід із ситуації, що склалася, запропоновано створити Ірпінське державне міське АТП, яке б забезпечило місто автобусами й тролейбусами, а маршрутки залишити приватним перевізникам. На думку автора, це дасть ряд вигод місту: додаткові фінансові надходження до бюджету; можливість соціальних перевезень; формування нових маршрутів; розробка програмного забезпечення, що дозволить відслідкувати місце перебування автобуса та час до його прибуття на зупинку тощо.

Такі пропозиції підтримали 35 людей з 300 необхідних. Протягом 89 днів, що залишилися, можна ознайомитися з усіма пропозиціями та підтримати петицію можна за посиланням: http://e-dem.in.ua/irpin/Petition/View/26.

«Більшість мешканців Ірпеня працюють у столиці та їздять кожного дня до Києва на роботу. Також відвідують культурні та розважальні заходи столиці, їздять на шопінг, тощо», — наголосив ірпінець Андрій Літвинов у власній петиції, зареєстрованій 29 квітня.

Підтримати пропозиції щодо створення сучасного, екологічного, швидкого та комфортного транспортного сполучення Ірпеня з Києвом, зображеного на знімку, можна протягом ще 78 днів за посиланням: http://e-dem.in.ua/irpin/Petition/View/8. Станом на 11 травня петицію підписали 137 осіб з 300 необхідних.

13228128_1624271401229666_287815801_n

У зв’язку із забудовою та розвитком західної частини міста, а саме вулиць: Новооскольська, Джерельна, Грибоєдова житель Ірпеня Ігор Миколайович Бутко  звернувся з петицією щодо поліпшення транспортного сполучення з цією частиною міста. “Адже більшість жителів Ірпеня їздять кожного дня до Києва на роботу, також відвідують культурні та розважальні заходи столиці тощо. Аналогічно і з м. Буча, до якого швидко і комфортно дістатись з даних вулиць майже нереально. Аби доїхати до центру/вокзалу, необхідно по півгодини чекати маршрут №7», — наголосив І. Бутко.

13187878_1624271397896333_1686108790_n

Дата початку збору підписів: 10 травня. До кінця збору підписів залишилося 89 днів, за які необхідно назбирати загалом 300 голосів за посиланням: http://e-dem.in.ua/irpin/Petition/View/25.

Звісно ж, нині чимало автомобілістів стикаються з проблемою, коли потрібно швидко дістатися з одної сторони міста на іншу і назад, а переїзд — закритий. То ж ірпінська влада вже активно взялася за  вирішення цієї проблеми.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.