Червакова визнала, що ВСУ скасував вибори у Коцюбинському 17 липня

Проектом постанови “Про призначення виборів Коцюбинської селищної ради на 11 вересня 2016 року”, який Ольга Червакова зареєструвала 6 липня у ВРУ, нардепка визнала, що вибори, які заплановані у Коцюбинському на 17 липня, – незаконні. Про це кореспондентам “Правди Ірпеня” повідомив секретар Ірпінської міської ради Юрій Денисенко.

1440582209_43de1f82a09dcb76d466593ea2fd7266_xl

“Зареєструвавши такий проект постанови, Червакова визнає, що рішення Верховного суду України є таким, що скасовує виборчий процес та вибори у селищі 17 липня”, – пояснив Денисенко.

Як відомо, після рішення Верховного суду України Ольга Червакова на своїй сторінці у соціальній мережі гучно розказує, що “вибори 17 липня суд не забороняв і вони будуть”. А тим часом нардепка готує нову абсурдну постанову про вибори уже на 11 вересня, чим сама себе дискредитує.

Слід зауважити, що документ Червакової, фактичну копію попередньої постанови, у якому не додано жодного прямого доказу про те, що Коцюбинська селищна рада порушує закони України та Конституцію, оскільки таких не існує, Комітет Верховної Ради з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування розглядати відмовився.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.