Через пандемію COVID-19 Чемпіонат світу з мотокросу та Чемпіонат Європи з квадрокросу перенесли

У результаті проведення наради за участю представників FIM, ФМСУ та СТК “Сона” було прийняте рішення про перенесення Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів та Чемпіонату Європи з квадрокросу на 2021 рік , що мали відбутися 16-17 травня 2020 року на мототрасі спортивно-технічного клубу “Сона” міста Буча. 

Про це повідомив головний організатор змагань, багаторазовий чемпіон України з мотокросу Олександр Пащинський на своїй сторінці у соцмережі.

“У зв’язку з поширенням у світі COVID- 19, більшість країн закрили кордони та ввели жорсткий карантин, направили всі кошти на боротьбу з пандемією, у тому числі й Україна. Такі заходи світового рівня , як “Євро-2020”, “Олімпійські ігри-2020” у Токіо, “Євробачення 2020″ та багато інших подій було перенесено на 2021 рік. Це виправдані міри для запобігання епідемії коронавірусу”, – зауважив Пащинський.

Детальна інформація щодо проведення Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів та Чемпіонату Європи з квадрокросу 2021 буде опублікована згодом на офіційному сайті та сторінці у Facebook. 

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.