Боротьба з корупцією в Ірпені

Соціологічні опитування свідчать, що однією з найгостріших проблем для мешканців Київщини є корупція. Понад 63% людей відзначають, що в цій сфері потрібно наводити лад.

Найбільш «благодатними» сферами для охочих нажитися на простих громадянах традиційно залишаються земельні та кадастрові питання, реєстрація майнових прав, дозвільні процедури в будівництві.

Саме тому, 27 травня 2015 року, відбувся роз’яснювальний семінар по дозвільних та погоджувальних процедурах діяльності Держреєстру, Держархбудінспекції, Держземагенства (для всіх фізичних та юридичних осіб).

Виступаючи на семінарі Голова місцевої організації партії БПП «Солідарність» в Ірпінському регіоні Марія Шевченко детально презентувала присутнім діючий проект «СТОП Корупції у Київській області». Вона підкреслила, що одне з головних завдань – розібратися з «фірмами-причепами», які тісно співпрацюють з чиновниками і допомагають «вирішувати питання» за винагороду».

Партнер проекту та Голова антикорупційного комітету Майдану Олексій Ісаєв пообіцяв свою допомогу кожному громадянину, який звернеться до нього, або ж долучиться до викорінення корупції.

Ще одним важливим кроком у плані подолання корупції та створення якомога сприятливішим умов для громадян – стануть ЦНАПи (центри надання адміністративних послуг), які діють за принципом «єдиного вікна». Такий центр незабаром відкриється в Ірпені в приміщенні міської ради.

Повідомити про свавілля чиновників завжди можна на гарячу лінію (044)5780004.

Антикорупційні штаби та юридичні консультації знаходяться за адресами:

Ірпінь, вул. Миру, 16

Буча, вул. Руденка, 2.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.