Бійцівський Клуб – чоловіки, які здатні на все!

wE7rL0cxdVsБійцівський Клуб (БК) – це не секція. Люди приходять у БК, щоб побитися. Можливо, перший раз у своєму житті. Бій у Клубі є реальною вуличною бійкою, окрім того, що дозволяється використовувати бинти і капу (хоча багато хто воліє битися і без них), забороняється бити в пах, очі, кадик, потилицю. Але основне те, що ти не відчуваєш злості і ненависті до свого супротивника, і  можеш у будь-який момент зупинити бій.

Бій проходить не заради перемоги. Головний ворог – страх та упередження, головна мета – побороти їх у собі. Деякі приходять, щоб навчитися битися, інші – щоб залишити тут злість, ненависть та інші негативні емоції. Бійцівський клуб дозволяє пізнати себе, знайти нових друзів, розширити коло спілкування. У клубі людина змінюється на очах, переосмислює саме поняття бійки, дізнається свої справжні сили і здібності.

Перший і єдиний Бійцівський Клуб в Ірпені створений на засадах вчення і моралі за мотивами знаменитої книги, фільму, статуту соціального руху, для тих, хто сильний духом, для тих, хто втомився від побутової нудьги, правил, лещат сучасного суспільства.

Правила Бійцівського Клубу:

– Для вступу в БК ти повинен бути чоловіком старше 18 років.

– Заборонено бити в пах, кадик, потилицю, виривати і видавлювати очі, загалом навмисно завдавати тяжкі каліцтва своєму суперникові.

– Відвідини БК не є обов’язковими для його членів. Кожен відвідує, коли хоче, і стільки, скільки йому необхідно.

– Прийнято поважати свого опонента. Після закінчення бою варто подякувати людини, з якою ти бився. Якщо бій закінчився його падінням – допомогти встати, якщо є якась більш-менш серйозна травма – провести у найближчий медпункт.

– У Бійцівському клубі всі рівні.

– Бій зупиняється одним із бійців.

– Бій є цілісним, без раундів і перерв, якщо суперник просить перерви – бій закінчено.

– Кожен може відмовитися від бою, новачок же зобов’язаний прийняти бій.

– БК – без політики і релігії.

Тут виховуються чоловіки, які здатні на все.

Телефон: 0937626875

Bookmark the permalink.

Comments are closed.