Відпочинок для спортивних людей в Ірпені!

На вулиці справжня літня погода. Хочеться яскраво провести вихідні дні з друзями на природі без алкогольних пікніків. Як же гарно провести час ще й з користю для здоров’я? Давайте згадаємо, що існують такі чудові спортивні ігри, як пейнтбол та страйкбол!

Пейнтбол – це спортивна гра, що імітує вогневі контакти на обмеженому просторі. Грають у неї із застосуванням пневматичної зброї, яка називається маркер (стріляє капсулами з фарбою, що розбиваються при ударі по мішені, фарбуючи її). Основна привабливість пейнтболу полягає в його доступності. Спеціальної підготовки для гри не потрібно. Правила – дуже прості. Тут немає вбитих і поранених, а є «уражені гравці» і «гравці в грі». На перемогу ніяк не впливають вікові та статтеві переваги. Люди просто “випускають пару”. В пейнтболі можуть воювати одночасно кілька сотень гравців на великому просторі протягом кількох годин.

Страйкбол – командна гра, у якій «бій» ведеться 6 мм кульками (вагою від 0.12 до 0.43гр.) із точних копій бойової зброї. Особливою рисою гри є чесність гравців, бо влучення від 6 мм кульки не залишає слідів на камуфляжі й захисних окулярах. Переваги страйкболу:

– реальність зброї (практично повна відповідність);

– невеликий травматичний вплив на гравця;

– необмежений район для гри, яким може бути будь-який ліс, поле, майданчики для ігор або міські умови.

На території нашого регіону є клуби, які пропонують свої послуги для організації ігор:

–       Клуб пейнтболу “Бастіон” (Буча, Ірпінь, Гостомель) проводить ігри з можливістю пошуку команди (на той випадок, якщо у вас її немає, але дуже хочеться пограти). Тел.: 093 810 41 31.

–       Клуб страйкболу в Ірпені. Тел.: 093 318 64 84, 097 873 10 04.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.