Працівники культури звинуватили канал “Погляд” у брехні

Начальник відділу культури, національностей та релігій Євгенія Антонюк спростувала інформацію каналу “Погляд” щодо забудови міського будинку культури. 

“Шановні колеги, працівники сфери культури міста, учасники народних колективів Міського будинку культури, батьки дітей-учасників хореографічного ансамблю “Едельвейс” та усі небайдужі до цього питання мешканці Ірпеня! Запевняю вас, що інформація, подана в цьому сюжеті щодо знесення Міського будинку культури, не відповідає дійсності”, – зазначила очільник відділу культури Ірпеня.

Євгенія Антонюк запевняє, що  під сюжетом на сторінці інформаційного ресурсу починають зникати її коментарі. “Видалили найперший коментар про те, що вони поширюють відверто недостовірну інформацію, який був перед фото витягу, а також ще декілька моїх ствердних коментарів про те, що зносити будинок культури ніхто не буде. І головне – видалили коментар про те, що ми з мером Ірпеня Володимиром Карплюком два місяці тому провели робочу зустріч на базі закладу щодо реконструкції будівлі та благоустрою території навколо закладу. Також зникли  ще декілька хороших коментарів людей, яких я не знаю. На цих коментах  було понад 10 лайків”, – підкреслила Антонюк.

Варто зазначити, що нещодавно ірпінський міський голова Володимир Карплюк також зазначав про неможливість знесення міського будинку культури в Ірпені і побудови на його місці багатоквартирного будинку. “Будинок культури має бути реконструйований. Ми бачимо там поновлення того самого будинку культури, або виставковий зал з добудовою. Ніхто той об’єкт чіпати не збирається”, – зазначив Карплюк.

Втім, поширення неправдивої інформації каналом є звичною для них справою. Нещодавно інформаційна агенція опублікувала недостовірну інформацію, яка вводить в оману читача, відносно ситуації з автозаправкою в Ірпені. Утім, журналісти помилково звинуватили у надзвичайній ситуації компанію, яка не має жодного відношення до даної будівлі. У звязку з цим, колективи успішних комунальних підприємств відмовляються працювати з інформагенцією.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.