АТОвців нагородили медалями

29 січня в Ірпені відбулися урочистості з нагоди вручення нагрудних знаків «Учасник АТО» нашим землякам, які проявили мужність, патріотизм, відданість українському народу та зі зброєю в руках стали на оборону територіальної цілісності та суверенітету нашої держави.

Варто зазначити, що нагрудний знак «Учасник АТО» – відомча нагорода, яка вручається військовим, що брали безпосередню участь у бойових зіткненнях в зоні проведення антитерористичної операції на сході України, боронили українську землю від російсько-терористичних військ.

«Не дивлячись на те, що по факту тривають бойові дії, держава знаходить можливість відзначати своїх захисників. Це факт визнання патріотизму і героїзму тих, хто сміливо став на захист майбутнього нашої держави», – підкреслив міський голова Володимир Карплюк.

Кажуть, що хто не знає свого минулого, не вартий свого майбутнього. Так само, як дерево тримається на землі своїми коріннями, так людина тримається на землі своїм минулим. 29 січня уся Україна відзначає День пам’яті героїв Крут, вшановуючи пам’ять молодих борців за волю, полеглих під залізничною станцією Крути. Ці події відбувалися 98 років тому. І як не страшно це звучить, сьогодні наші воїни на сході продовжують ту справу, яку розпочали їхні ровесники майже сто років тому.

«Дуже хотілося б, щоб більше ніхто і ніколи на українській землі не проходив випробувань, які витримали і подолали ці хлопці. Щоб ніколи не плакали люди на центральних площах наших міст, проводжаючи в останню путь своїх кращих синів», – додав очільник Ірпеня.

IMG_1556__

Джерело: http://imr.gov.ua/news/1728-86-irpintsyam-vruchili-nagrudni-znaki-uchasnik-ato

Bookmark the permalink.

Comments are closed.