АТОшники проти беззаконня у Коцюбинському

Учасники АТО з Ірпінського регіону обурені протизаконними діями поліції та нардепа Ольги Червакової у селищі, наголошує воїн 72-ої бригади Віктор Михайлов.

Учинки силовиків нагадають швидше замовлення, ніж розслідування реальної ситуації у селищі. «Вони правлять усім, чи що? Якщо вони когось бити — хай підуть повоюють на схід. Там є кого бити і де силу свою застосувати», — зазначає В. Михайлов.

Окрім того, що робить нардеп Червакова у Коцюбинському  у робочий час, втручаючись у роботу місцевого самоврядування? Чому не захищає Коцюбинський ліс, який вирубується зі сторони Києва?

«Хіба Червакова керує у Коцюбинському? На кого вона працює? Коли я воював на фронті, думав: щось корисне робиться у державі», — каже боєць.

xYSnvTxsGzM

Та виявилося, що на батьківщині тривають свої «бойові дії». То ж бійці АТО з Ірпеня та регіону вимагають припинити незаконні дії поліціантів та нардепа Червакової.

Нагадаємо, що раніше на сайті kotsubynske.com.ua з’явилася інформація про те, що АТОшників із Коцюбинського викинули зі списків  на квартири та земельні ділянки в Ірпені. Як виявилося, вона є неправдивою та відверто маніпулятивною, оскільки ще до її поширення перший заступник міського голови Ірпеня Дмитро Христюк зустрівся з військовослужбовцями з приводу надання квартир. Натомість, екс-голова Коцюбинського Матюшина, яка і повинна займатись цим питанням, жодного разу не прийшла до Ірпінської міської ради з конкретним питанням чи пропозицією вирішення житлового питання атовців.

Детальніше дивіться у відеосюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.