Андрій Помазан заявив про розповсюдження брехні щодо дитсадка у Михайлівці-Рубежівці

Сільський голова Михайлівки-Рубежівки Андрій Помазан заявив про відверті маніпуляції щодо будівництва дитячого садочку у Михайлівці-Рубежівці одним із кандидатів у народні депутати.

“Одна з кандидатів у Раду сьогодні приїхала в наше село, щоб скандально пропіаритися. Очевидно, що свою реальну роботу вона показати не може, бо, якщо не помиляюся, офіційно числиться, як безробітна. Тому вона приїхала на будмайданчик нашого нового дитячого садка, щоб розповсюджувати неправдиву інформацію”, – розповів Андрій Помазан.

Швидше за все, мова йде про кандидатку в народні депутати Михайлину Скорик-Шкарівську, яка сьогодні виклала відео з будівництва дитячого садочку у Михайлівці Рубежівці і заявила, що із території садочку вивозять будівельні матеріали.

За словами Помазана, деякі будівельні матеріали вивезли, щоб працівники могли вільно пересуватися по будівельному майданчику. “Пані кандидатко, деякі будматеріали прибрали з території, щоб працівники могли вільно пересуватися по будівельному майданчику і починати копати котлован. Але звідки вам про це знати? Ви ж жодного садка не збудували. У Михайлівці-Рубежівці буде дитячий садок, а ви залишитися зі своєю брехнею та ненавистю. До речі, плакати на будмайданчик – різні. Тому і тираж кожного – одна штука. Але ви ж і тут не в трималися, щоб не збрехати”, – додав Помазан.

Андрій Помазан запевняє, що за кілька днів люди поставлять все на свої місця. “Нам потрібен свій депутат у парламенті, який показує реальну роботу.Дякую мешканцям Михайлівки-Рубежівки за підтримку! Садок буде! І буде свій у Верховній Раді!”, – підсумував Андрій Помазан.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.