АТОвці Ірпеня: ми засуджуємо провокації Зіневича

Громадська організація “Ірпінська міська спілка ветеранів та інвалідів АТО” засуджує дії скандальновідомого власника телевізійної агенції “Погляд” Олексія Зіневича щодо провокацій біля Ірпінської міської ради, які відбулися сьогодні за участю “зелених чоловічків”. За словами АТОвців, такі дії Зіневича дискредитують ветеранський рух Приірпіння.

“З усією відповідальністю заявляємо, що жоден з членів нашої організації не приймав участі у даному заході. Більше того, ми засуджуємо дії О.Зіневича, який не вперше застосувує власне ЗМІ та власні кошти, організовуючи такі заходи, що дискредитують ветеранський рух Приірпіння”, – йдеться в повідомленні. 

Читайте також: Скандальновідомий Олексій Зіневич привіз до міської ради “зелених чоловічків”

“В той, час, коли в 10 областях нашої країни оголошено воєнний стан, коли більшість учасників нашої організації знаходяться у відрядженнях резервного навчання та в зоні ООС (Операція Об’єднаних Сил ), такі заходи підривають довіру громади та авторитет воїнів АТО, що стоять на захисті країни. Вважаємо, що проведення подібних заходів з використанням військових спецзасобів та камуфльованого одягу для політичних маніпуляцій є неприпустимим. Воїни нашої організації а це більше тисячі ветеранів та діючих військовослужбовців, одягають військову форму виключно у дні офіційних заходів. Також, ми ніколи не ховаємо обличчя перед людьми, ми завжди відкриті перед нашою громадою”, – запевняють АТОвці.

Як відомо, соціальна допомога ветеранам АТО Приірпіння найкраща в Київській області. Громадська організація “Ірпінська міська спілка ветеранів та інвалідів АТО” докладає максимум засиль, щоб ветерани АТО пройшли належну соціалізацію та реабілітацію, якнайкраще реалізували себе у цивільному житті. 

Зі свого боку представники громадської організації підготували офіційне звернення до депутатів Верховної Ради та Міністра України у справах ветеранів Ірини Фріз про пришвидшення затвердження Положення про використання військової форми.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.