Скандальновідомий Олексій Зіневич привіз до міської ради “зелених чоловічків”

Сьогодні в Ірпені висадився десант “зелених чоловічків”. Майже сотня молодих людей у формі та балаклавах прийшли під Ірпінську міську раду на акцію, організовану власником провайдера “Бест” та каналу “Погляд” Олексієм Зіневичем. Про це розповіла в.о. міського голови Анастасія Попсуй. 

Читайте також: Чим запам’ятався для Ірпеня Олексій Зіневич: погляд ззаду

“Хлопці не місцеві, завезені організовано кількома автобусами. На центральній площі ці псевдоактивісти влаштували справжній безлад: вигукували незрозумілі гасла, запалювали димові шашки, перелякали людей. Як бачимо, так званого громадського діяча Зіневича місцеві мешканці не підтримують, тому йому доводиться купляти “однодумців”. У той час, коли в країні іде війна, в 10-ти областях введено воєнний стан, справжні патріоти своєї країни гинуть на фронті, ці люди цинічно маніпулюють такими речами і намагаються розпалити ворожнечу у мирному місті. Ірпінь цього не допустить!”, – написала Анастасія Попсуй у соцмережі.

За її словами, за фактами вчиненого уже написано відповідні заяви у правоохоронні органи, СБУ, прокуратуру.

Нагадаємо, що власник компанії “Бест” Олексій Зіневич прославився незаконним отриманням земельних ділянок у Бучі, вирубкою дерев у Зеленій Бучі та скандалом зі “зливом” компанією “Бест” даних абонентів. Крім того, Олексія Зіневича звинувачують у прямих посяганнях на свободу слова у регіоні через блокування його провайдером регіональних інтернет-ресурсів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.