92 учасники АТО з Ірпінського регіону отримали землю під садівництво

Сьогодні 92 учасники АТО з Ірпінського регіону отримали землю під садівництво у селі Абрамівка Вишгородського району. Про це повідомив ірпінський міський голова Володимир Карплюк. 

“Завдяки небайдужості, згуртованості та наполегливості членів Громадської ради учасників АТО при Ірпінському міському голові 92 учасники АТО з Ірпінського регіону отримали землю під садівництво у селі Абрамівка Вишгородського району”, – розповів мер. 

Організувала роботу член Громадської ради учасників АТО, відома в Приірпінні волонтер Діана Бондар. “Вдячний за активну роботу усім членам Громадської ради учасників АТО, і персонально – Діані. Дякую за підтримку наших хлопців керівництву Вишгородського району та Київській обласній державній адміністрації”, – зазначив Карплюк. 

Варто зазначити, що в Ірпені уже виділили понад 200 земельних ділянок хлопцям, що повернулися з війни. 50 родин АТОвців підписали інвестиційні угоди на квартири – 25 з них уже отримали ключі від нового житла. Тільки в Ірпені сім’ї загиблих воїнів отримують земельні ділянки і квартири водночас.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.