77,5% виборців готові знову обрати Володимира Карплюка мером Ірпеня – результати дослідження “Социс”

Ірпінський міський голова Володимир Карплюк є беззаперечним лідером на посаду мера Ірпеня та до Верховної ради України по округу в Ірпені та Приірпінні. Про це йдеться у дослідженні Центру соціальних та маркетингових досліджень “Социс”, яке було проведено у листопаді 2017 року.

Якщо б вибори міського голови Ірпеня відбулися цієї неділі, то за Володимира Карплюка проголосували б 77,5% виборців, які підуть на вибори та визначилися зі своїм вибором. При цьому жоден з його опонентів не набирає більше 3,5%.

 

Якби відбулися вибори до Ірпінської міської ради, то 53% опитаних віддали б свої голоси за партію “Нові Обличчя” (серед опитаних, які підуть на вибори та визначилися зі своїм вибором). При цьому, жодна з усіх інших партій не набирає до міськради більше 8%.

 

У разі, якщо б по мажоритарному виборчому округу з центром в Ірпені відбулися б вибори до Верховної ради України, Володимир Карплюк теж отримав би найбільшу кількість голосів з числа тих, хто підуть на вибори та визначилися зі своїм вибором – 63,4%. Жоден з інших кандидатів до парламенту по даному округу не отримав би більше 9%.
65,4% респондентів протягом останніх років відчули позитивні зміни щодо комфортності проживання. При цьому, 67,3% опитаних пов’язують ці позитивні зміни з мером Ірпеня Володимиром Карплюком.

75,3% знають та чули про кримінальне переслідування Володимира Карплюка з боку прокуратури Київської області, при цьому 47% вважають це політичним переслідуванням мера Ірпеня з боку обласного прокурора.

 

Опитування було проведене 4-13 листопада 2017 року методом стандартизованого інтерв’ю „face-to-face”. Було опитано 800 респондентів у віці 18 років і старше. Вибірка репрезентативна населенню Ірпінського регіону. Дослідження було проведено по всій території населених пунктів Ірпінської міської ради Київської області. Результати дослідження репрезентують доросле населення Ірпеня, Ворзеля, Гостомеля та Коцюбинського.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.