50 в’язнів не втікали з Коцюбинської колонії

У середу, 20 липня, в мережі Інтернет з’явилася інформація, що в Коцюбинському Київської області в виправному центрі стався бунт ув’язнених, після якого втекли близько 50 засуджених. Про це в Facebook повідомляє Dtp.kiev.ua. За інформацією порталу, місцеві поліцейські по тривозі були викликані з спецзасобами на місце події. Таксистів попередили не брати нікого в районі втечі ув’язнених.

2016-07-21-00-06-58

У прес-службі поліції в Київській області спростували факт масового втечі з колонії. Правоохоронці повідомляють, що три людини не повернулися на вечірню перевірку в середу, 20 липня, передає “Інтерфакс-Україна”.

“У самій колонії між охоронцями і ув’язненими були непорозуміння, які тепер улагоджені, ведеться документування інциденту”, – повідомили в прес-службі.

У колонії в Коцюбинському знаходяться особи, які не вчиняли тяжких і особливо тяжких злочинів. У виправному центрі є кілька ділянок, на яких засудженим дозволяється відлучатися вдень і ввечері повертатися на територію і відзначатися. Неповернення на вечірню перевірку на таких ділянках розцінюється як самовільне залишення колонії, але не вважається втечею.

Джерело: http://ru.tsn.ua

Bookmark the permalink.

Comments are closed.