У Коцюбинському засів перший за півтора роки виконком

22 березня відбулося засідання виконавчого комітету Коцюбинської селищної ради. Ця подія справді визначна для селища, адже виконком там не збирався уже майже 1,5 роки. 

Попереднє засідання виконавчого комітету у Коцюбинському відбулося ще 5 грудня 2016 року. Тоді екс-голова Ольга Матюшина зібрала виконком для затвердження нових тарифів на теплопостачання. Одразу після цього Матюшина заявила, що склад виконкому потрібно переобрати і більше його не скликала.

“Ольга Володимирівна півтора року від початку свого головування скликала виконком і ніяких питань до його складу не виникало. І тільки на початку 2017 року почала заявляти про термінове його переобрання. Чомусь той склад їй різко став незручний. З приводу нескликання виконкому без вагомих причин ще влітку я подав на Матюшину до суду, але справа по суті досі не розглядалася. Як до речі, і всі справи проти Ольги Матюшиної”, – розповів “Правді Ірпеня” член виконкому КСР Богдан Слюсаренко.

Варто зазначити, що на сесії Коцюбинської селищної ради неодноразово виносили питання щодо складу виконавчого комітету, однак ухвалити його так і не вдавалося.

“Ольга Матюшина пропонувала затвердити список членів виконкому, що складався лише із людей її оточення і команди. Депутатська більшість цю пропозицію не підтримала і запропонувала інших кандидатів. Однак Матюшина питання із альтернативним списком на сесію так і не винесла”, – зазначив Слюсаренко.

Склад теперішнього виконавчого комітету ухвалили на сесії після висловлення депутатами недовіри Ользі Матюшиній. До нього увійшли мешканці Коцюбинського із різних сфер життєдіяльності:

Петро Пушанко – заступник Коцюбинського селищного голови

Микола Єременко – секретар КСР, в.о Коцюбинського селищного голови

Ярослав Салівонов  – мешканець Коцюбинського, колишній депутат КСР

Богдан Слюсаренко – депутат Ірпінської міської ради від Коцюбинського

Людмила Бідула – мешканка Коцюбинського, головний лікар ІЦМЛ

Олександр Червоний – заступник директора ЗОШ №18

Володимир Федоренко – голова Первинної організації ветеранів війни учасників бойових дій та інших локальних війн та конфліктів, ветеранів силових структур смт. Коцюбинського

Олена Лошицька – мешканка Коцюбинського, директор науково-методичного центру

Олена Гуменюк–Торган – військовослужбовець, громадський діяч, волонтер

Сеідов Малла Сеід – полковник ЗСУ, командир військової частини

Олена Толочина – мешканка Коцюбинського

Наталія Тулуб – мешканка Коцюбинського

На першому за півтора року засіданні члени виконкому КСР ухвалили регламент роботи виконавчого комітету, розподілили свої обов’язки, ухвалили створення комісій при виконкомі. Також ухвалили рішення “Про проведення двомісячника благоустрою”, озеленення та санітарної очистки Коцюбинського. Питання про затвердження нових тарифів на вивезення рідких стоків для УЖКГ “Біличі” залишили на доопрацювання.

Крім того, виконком розглянув питання щодо відсутності усіх працівників апарату Коцюбинської селищної ради на робочих місцях з 13 березня 2018 року і до тепер. Члени виконкому вирішили звернутися до юристів за роз’яснення цієї ситуації у правовому полі.

Наступного разу виконком Коцюбинського вирішив зібратися уже за тиждень.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.