Жителька Ірпеня: потрібно радіти новим об’єктам, а не лити бруд на позитивні зрушення у місті

Жителька Ірпеня Антоніна Довганич поділилася враженнями від відкриття другої частини набережної і загалом розвитку Ірпеня за останні роки. Вона вважає, що замість того, щоб писати негативні коментарі у соцмережах “неживими ботами”, потрібно просто радіти і насолоджуватися змінами нашого міста. у кращу сторону.

“Оце ми тут радіємо кожному новому об’єкту благоустрою в нашому місті! І на радостях хвалимося цим в Facebook, Instagram… Народ бачить, отримує позитивну інформацію і передає далі! І так день за днем колишні гості міста стають його ЩАСЛИВИМИ ЖИТЕЛЯМИ. А в групах Ірпеня, в соцмережах, всякі “ВАЖНІ” ТЬОТКИ І ДЯДЬКИ ллють бруд на всі гарні та позитивні зрушення в нашому, ще недавно наркоманському і Богом забутому містечку… як так? Чому так треба знівечили всі заслуги Володимира Карплюка…?”, – зазначила жителька Ірпеня.

“По набережній йде родина, чую краєм вуха розмову “Доця, до вас коли не приїдеш , завжди щось НОВЕ! – Ага, мам, це ж Карплюк старається! Були вибори в раду, але ж хвиля накрила всіх ЗЕ! Не пройшов!” Чую вже із далеку “Тю, і як же ж так… він же ж селом був, цей ваш Ірпінь, коли ви сюди переїхали, фу, тут жити було гидко” А я жалію, що не знімаю чи записую, щоб виставити реальні думки громади… Приходжу в Парк Письменників йдуть дві пари, похилого віку! Одні другим все хвалять і хвалять, як же ж у вас добре! І як у них нічого в місті не змінилося, а стало ще гірше!”, – додала Антоніна Довганич.

За її словами, Facebook і реальне життя – це дві абсолютно різні речі. “Я думаю у вихідні дні – можна прихованою камерою засняти тисячі таких висловлювань ЖИВИХ І РЕАЛЬНИХ – не те що ці тисячі неживих БОТІВ в паралельній нереальності, які живуть на відсоток від говнокомента в мережі!!!”, – підсумувала жителька міста.

До слова, цими вихідними в Ірпені відкрили новий інфраструктурний об’єкт – другу частину набережної.

Це буде єдине місце, де можна буде безпечно проїхати 20 км туди й назад на велосипеді, без автомобільного руху. “Після цього Ірпінь зможе сміливо називати себе велосипедною столицею України і ми реально матимемо гарне і сучасне туристичне місто”, – розповів Володимир Карплюк.

Фото Олега Гриба

Bookmark the permalink.

Comments are closed.