Зелена диверсія: в Ірпені невідомі підпилюють сосни

В Ірпені завдяки уважності небайдужих мешканців попередили імовірну аварійну ситуацію. Минулої п’ятниці мешканка мікрорайону СМУ повідомила на Гарячу лінію Муніципальної варти про підпил невідомими двох сосен.

“Жінка сказала, що помітила на вулиці Покровській, 12-14 дві підпиляні сосни. Вони були нахилені у бік двоповерхового житлового будинку. Розуміючи, що це дуже небезпечно, ми одразу виїхали на місце. Навіть попри те, що був мороз близько -20 і вишковою технікою працювати не рекомендується”, – розповіла “Правді Ірпеня”директор КП “Ірпіньзеленбуд” Ольга Олійнич.

Зеленбудівці оперативно відреагували на ситуацію та прибрали небезпечні сосни. За фактом незаконного нищення зелених насаджень та створення небезпеки для мешканців Ірпеня було подано відповідну заяву до правоохоронних органів.

“Прошу усіх небайдужих мешканців міста бути максимально уважними і обережними та про усі схожі випадки невідкладно повідомляти Муніципальну варту”, – наголосив сьогодні на апаратній нараді керівників перший заступник міського голови Ірпеня Дмитро Христюк.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.