Завтра відбудеться сесія Ірпінської міської ради

27 квітня 2017 року о 10:00 годині в залі засідань міської ради відбудеться засідання тридцять другої сесії Ірпінської міської ради VІІ скликання. Про це повідомляється на офіційному сайті ради. 

На розгляд міської ради винесено такі питання: про схвалення та затвердження договору про співпрацю між Ірпінською міською радою та Національною спілкою письменників України, про розгляд електронної петиції щодо будівництва підземного переїзду залізничних колій, про затвердження структури управління освіти і науки Ірпінської міської ради, про заборону пересувних цирків, які використовують у своїй діяльності тварин тощо.

Також у ході сесії планують внести зміни до Програми зайнятості населення міста Ірпеня та селищ Ворзель, Гостомель, Коцюбинське на 2013-2017 роки, затвердженої рішенням Ірпінської міської ради від 27.06.2013 року №3304-45-VІ, до Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Ірпінь і селищ Ворзель, Гостомель, Коцюбинське на 2017 рік та основних напрямків розвитку на 2018-2019 роки, до штатної чисельності Ірпінської міської бібліотечної системи відділу культури, національностей та релігій Ірпінської міської ради тощо.

З проектом порядку денного можна ознайомитися у роздiлi “МІСЬКА ВЛАДА – Міська рада – Перелік питань до сесії” (http://imr.gov.ua/perelik-pitan-do-sesiji).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.