Завтра в Ірпені виділять допомогу ЗСУ та вшанують пам’ять Героїв

Завтра, 24 лютого, у другу річницю повномасштабного збройного вторгнення росії на територію України місто-герой Ірпінь виділить допомогу Збройним Силам України та вшанує пам’ять Героїв. Про це повідомили в Ірпінській міській раді.

О 7:00, рівно як і два роки тому, депутати зберуться на сесію Ірпінської міськради. Розглянуть єдине питання щодо виділення додаткової допомоги для військових.

О 9:00 в Ірпені буде оголошена хвилина мовчання. Прошу всіх містян зупинитися на одну, але важливу хвилину на всіх вулицях та перехрестях, та у тиші вшанувати пам’ять наших Героїв.

Об 11:00 зберуться на Романівському мосту. Згадають та подякуютьтим, хто допоміг врятуватись тисячам містян, хто боронив місто-герой Ірпінь, хто віддав життя за Україну.

«Друзі, ірпінці, навіть якщо ви зараз за кордоном, ви також можете підтримати спротив України та нагадати міжнародній спільноті про війну росії проти України. 24-25 лютого виходьте на мирні акції Stand With Ukraine, які пройдуть практично по всьому світу. Українці вийдуть на площі 400 міст (шукайте своє на карті за цим посиланням: https://standwithukraineworld.ukrainianworldcongress.org/ ) аби нагадати, у якому пеклі щоденно живе вся Україна після початку повномасштабного вторгнення рф. А також вкотре заявити – ми тримаємось, боремось та ніколи не здамося окупантам!», — додали в міській раді.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.