Завідуючий “інфекційки” спростував черговий фейк чорної піарниці Михайлини Скорик-Шкарівської

Інфекційне відділення Ірпінської міської лікарні, яке було реконструйоване за рекордні 20 днів з ініціативи голови Інвестиційної ради Ірпеня Володимира Карплюка, буде відкрито сьогодні і одразу ж після відкриття розпочнеться переїзд до нього та лікування хворих інфекційними хворобами. Ні на який додатковий ремонт інфекційне відділення не закриватиметься. Так прокоментував заяву чорної піарниці Михайлини Скорик-Шкарівської завідуючий інфекційним відділенням Ірпінської міської лікарні Кабановський Дмитро Олександрович.

“На жаль, сьогодні в день відкриття інфекційного відділення, над реконструкцією якого працювали десятки самовідданих людей, ірпінська “активістка” Михайлина Скорик-Шкарівська вирішила скомпроментувати цей захід і очорнити старання наших місцевих громад. Зокрема, вона заявила, що “інфекційне відділення після відкриття закриють, щоб доробляти”. Офіційно заявляю, що дане повідомлення Михайлини Скорик-Шкарівської є її черговим фейком. Адже сьогодні після відкриття реконструйованого інфекційного відділення одразу розпочнеться переїзд до нього і розміщення перших хворих інфекційними хворобами. Наступного тижня чекаємо на приїзд комісії департаменту охорони здоров’я КОДА, яка має погодити розміщення у новій “інфекційці” хворих covid-19. Прошу журналістів перевіряти інформацію від недобросовісних джерел, які використовують у своїй політичній боротьбі методи “чорного піару”. Також прошу місцевих демагогів та політиканів з повагою ставитися до професії лікаря, яка виявилася в наш скрутний час більш потрібною, ніж професія маніпуляторів та чорних піарників”, – заявив завідуючий інфекційним відділенням Ірпінської міської лікарні Кабановський Дмитро Олександрович.

Як відомо, Михайлина Скорик-Шкарівська з метою отримання політичних дивідендів постійно запускає фейки про інфекційне відділення Ірпінської лікарні. Зокрема, вона повідомила, що там немає пандусу. Після цього користувачі соцмереж висміяли її, опублікувавши фото пандусу та звинувативши у розповсюдженні фейків. Також Михайлина Скорик-Шкарівська запустила фейк про те, що на вході в поліклініку Ірпеня вимірюють температуру ртутними термометрами. Після цього у мережі опублікували фото, на якому видно, що температуру відвідувачів поліклініки Ірпеня вимірюють сучасним електронним безконтактним термометром.

Як відомо, Михайлина Скорик-Шкарівська очолює Київську обласну організацію політичної партії “Голос” та виконує чорнопіарні замовлення екс-регіоналів та дерибанників Лісової Бучі.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.