Замовник брехливої пропаганди в ЗМІ – Червакова

Брехливу пропаганду про те, що мітинг перед ГПУ пройшов в підтримку ГПУ, розвернула нардеп Ольга Червакова. Про це заявив Ірпінський міський голова Володимир Карплюк.

За його словами, журналісти повинні сприймати тільки факти, а не вірити в чиюсь неупередженість. “Ви як ніхто вмієте розрізнити реальні речі від проплачених”, – зазначив мер міста.

На мітингу в підтримку Карплюка та Федорука були присутні понад 1000 небайдужих громадян Приірпіння, коли, в свою чергу, Червакову підтримало до 20 активістів. Черваковці зробили декілька бордів антимітингового характеру, які ЗМІ використали як основу брехливого сюжету новин. Нардепка давала інтерв’ю усім завідома повідомленим каналам задля дезінформації основної маси громадян України, адже, як відомово, до того, як стати народним депутатом, Червакова працювала на каналі СТБ і має хороші медійні зв’язки.

13816789_494949777362747_429367522_n

Як повідомлялося раніше, сьогодні відбулася мирна акція біля приміщення Генеральної прокуратури розпочалася на підтримку міських голів Ірпеня і Бучі Володимира Карплюка та Анатолія Федорука. Люди з’їхалися зі всього регіону, щоб зупинити посягання на місцеве самоврядування та виступити проти політичного тиску та інформаційного кілерства, яке зараз чиниться щодо приірпінських мерів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.