Залишилось 3 дні для подачі проектів на Громадський бюджет

Ірпінці зможуть подати проекти для участі в програмі “Громадський бюджет-2018” до 15 квітня. Як відомо, прийом проектів розпочався з 1 березня. За цей період подано близько тридцяти проектів.

Нагадаємо, що цього року Ірпінська міська рада вже вдруге пропонує жителям міста долучитись до вирішення проблем, покращити своє місто, мікрорайон чи вулицю – взяти участь у “Громадському бюджеті-2018”.

Кожен мешканець Ірпеня віком від 16 років зможе проголосувати за один малий проект в категорії до 50,0 тис. грн. і за один великий проект в категорії від 50,0 до 150,0 тис. грн. 

Громадські проекти, які отримають позитивну попередню оцінку, будуть розміщені для голосування на офіційному сайті Ірпінської міської ради в розділі “Громадський бюджет”, також буде організовано паперове голосування у Центрі надання адміністративних послуг.

Обсяг коштів громадського бюджету місті Ірпені у 2018 році становить 1500,0 тис. грн.; 40% коштів буде спрямовано на реалізацію малих проектів (вартість – до 50 тис. грн.), 60% – на реалізацію проектів вартістю від 50 до 150,0 тис. грн.).

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.