Захищаючи Україну, на Донеччині загинув ірпінець Іван Мінугалієв

11 травня під час бойових дій біля Богданівки Донецької області загинув мешканець Ірпеня Іван Мінугалієв. Трагічну новину повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Іван Мінугуляєв народився та вчився в Ірпені, згодом вступив до Київського вишу. У 2005 році був призваний на строкову службу та вже у 2006 році підписав контракт на службу в Управлінні державної охорони України.

Тільки у 2012 році Іван Мінугуляєв демобілізувався та почав жити цивільним життям. У мирний час ірпінець займався меблевою справою, але з початком повномасштабного вторгнення знову вдягнув військову форму та став на захист своєї Батьківщини. Він служив у гірсько-штурмовій роті, де був навідником. Іван Мінугуляєв загинув під час російського обстрілу.

«У нього залишились неповнолітня донька, мати, брат і сестра. Вічна пам’ять ГЕРОЮ! Щирі співчуття рідним!», — написав Олександр Маркушин.

Нагадаємо, 20 квітня, захищаючи Україну на Донеччині, загинув ірпінець Володимир Сидорук. Він був онуком відомого українського художника Володимира Сидорука.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.