З підконтрольного Ользі Матюшиній УЖКГ “Біличі” втік черговий начальник

У п’ятницю, 23 лютого, начальник УЖКГ “Біличі” Олег Ігнатенко написав заяву про звільнення. Про це “Правді Ірпеня” повідомило джерело на підприємстві. Це був уже восьмий керівник коцюбинського УЖКГ за менш як півтора роки.

“Олег Іванович повідомив нам, що написав заяву і йде. Сказав, що “хоче пожити для себе”. Інших причин звільнення не називав”, – розповідає працівник УЖКГ.

Начальником УЖКГ “Біличі” Олега Ігнатенка Коцюбинський селищний голова Ольга Матюшина призначила 29 січня цього року. Чоловік протримався на цій посаді менше місяця.

“Дуже шкода, що Олег Іванович іде. Він здався депутатам досить компетентним у галузі житлово-комунального господарства. Крім того, на відміну від усіх попередніх ставлеників Матюшиної він ішов з нами на контакт.  Ми провели кілька зустрічей, спільно обговорювали важливі проблеми селища. Олег Іванович обіцяв розібратися в усіх скандальних ситуаціях, пов’язаних з УЖКГ”, – розповіла журналістам “Правди Ірпеня” депутат Коцюбинської селищної ради Людмила Узерчук.

На одній із зустрічей Олег Ігнатенко зізнався депутатській більшості, що, запрошуючи на посаду начальника підприємства, йому розповіли далеко не всю правду про стан та нюанси діяльності УЖКГ на сьогодні.

“Ми думаємо, що він нарешті побачив реальну картину справ і саме через це звільнився. Сьогодні підприємство займається шахрайством, збираючи із населення оплату за теплопостачання. Головні котельні Коцюбинського не перебувають у власності УЖКГ, хоча воно продовжує ними користуватися. Борг селища за газ уже становить майже 10 мільйонів гривень. Хтось за все це має відповідати”, – додає Людмила Узерчук.

Цікаво, що начальника УЖКГ “Біличі” Олега Ігнатенка Ольга Матюшина включила до складу комісії щодо перевірки скандального капітального ремонту покрівлі місцевого будинку культури. Як відомо, ремонт був проведений лише частково, але акт виконаних робіт закрито, а  фірма-виконавиця отримала за це майже 800 тис.грн. 23 лютого комісія мала підготувати свої висновки і саме в цей день звільнився Олег Ігнатенко.

Хто стане наступним керівником єдиного комунального підприємства Коцюбинського УЖКГ “Біличі” наразі не відомо. Нагадаємо, що прийшовши на посаду, Олег Ігнатенко відмовився спілкуватися із журналістами через пряму заборону Ольги Матюшиної.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.