З березня КП «УЖКГ «Ірпінь» не зможе управляти багатоквартирними будинками без продовження дії договору


Комунальне підприємство «Управління житлово – комунального господарства «Ірпінь» Ірпінської міської ради надає власникам квартир та нежитлових приміщень багатоквартирних будинків в м. Ірпінь Київської області послуги з управління на підставі договорів. Їх дія припиняється – 05 березня 2020 року, а це означає, що КП «УЖКГ «Ірпінь» припинить надавати послуги. Про це повідомили на сторінці управління.

Послуги надаються на підставі договорів від 04.03.2019 року укладених між КП «УЖКГ «Ірпінь» та уповноваженою особою виконавчого комітету Ірпінської міської ради відповідно до рішення виконавчого комітету ІМР Київської області від 26.02.2019 року № 28/2 та постанови КМУ від 5 вересня 2018 р. № 712.


Відповідно до вимог Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» від 14 травня 2015 року № 417-VIII, КП «УЖКГ «Ірпінь»  просить:
-провести збори співвласників квартир та нежитлових приміщень багатоквартного будинку щодо визначення форми управління;
-визначити управителя багатоквартирного будинку;
-обрати уповноважену особу (осіб) співвласників для укладання договору про надання послуги з управління багатоквартним будинком;
– у разі визначення управителя, надати КП «УКЖГ «Ірпінь» протокол зборів співвласників багатоквартирного будинку, який за формою повинен відповідати типовому протоколу затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25.08.2015 № 203.


Крім того працівники управління повідомили, що у разі не визначення управителем КП «УЖКГ «Ірпінь», договори про надання послуг з управління багатоквартирними будинками від 04.03.2019 року будуть припинені з 05.03.2020 року у зв’язку з закінченням строку їхньої дії.

Після чого, КП «УЖКГ «Ірпінь» припинить надавати послуги з управління багатоквартирними будинками в м. Ірпінь Київської області, які перебувають на обслуговуванні нашого підприємства.
Довідки за тел: (04597) 61-5-64.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook,  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.