З 8 січня для жителів Ірпінської громади, хворих на цукровий діабет, проводитимуть скринінг сітківки

З 8 січня для жителів Ірпінської громади, хворих на цукровий діабет, проводитимуть скринінгове обстеження очного дна (сітківки). Про це повідомили в Ірпінському центрі первинної медико-санітарної допомоги.

Процедуру робитимуть для жителів, хворих на цукровий діабет 1 та 2 типу, а також пацієнтів, які мають високий ризик захворювання на цукровий діабет.

Починається цей скринінг з амбулаторії №6 (для декларантів цієї амбулаторії) за адресою: вул. Ветеранів Афганістану, 18А з 08.01.2023 по 12.01.2023 року та в амбулаторії №3 (для декларантів цієї амбулаторії) за адресою: вул. Ніжинська, 11. Детальнішу інформацію можете отримати у Вашого сімейного лікаря.

Саме обстеження буде відбуватись за допомогою спеціального апарату та результати обстеження будуть формуватись за допомогою штучного інтелекту.

Варто зазначити, що проведення таких обстежень є можливим завдяки підписанню меморандуму між Ірпінським центром первинної медико-санітарної допомоги та ГО «Українське громадське об’єднання сприяння хворим на цукровий діабет «Українська діабетична федерація» і ТОВ «Чекай».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.