Ярослав Амосов про рідний Ірпінь

Сьогодні голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк повідомив, що у місті Такервіль (штат Оклахома, США) в турнірі Bellator 239 боєць з Ірпеня Ярослав Амосов переміг американця Еда Рута. Спортсмен розповів про своє ставлення до рідного міста, подальші плани та перспективи.

Що скажеш про зміни, які відбулися за останні 3−4 роки в Ірпені?

– Мені подобається. Я завжди розказую людям як тут круто, коли до мене приїжджають знайомі, швидко показую їм місто. Єдиний мінус – затори на виїзді з міста, а в цілому місто дуже змінилося, раніше було не так.

Ти корінний ірпінчанин?

– Так, пам’ятаю все в цьому місті.

Колись Ірпінь був “селом”?

– Багато хто так казав. Коли я тренувався в Києві, говорив що я з Ірпеня, хлопці по доброму сміялись один з одного.., а точніше вони сміялись з мене.

Яке твоє улюблене місце для відпочинку?

– Мабуть, парк Правика. Я раніше дуже часто гуляв там, тому що жив поруч. Тепер, коли переїхав, більше гуляю біля дому з собакою.

Яка ситуація зі спортом в Ірпені та єдиноборствами зокрема?

– Розвивається, мені подобається стадіон “Чемпіон”, іноді я тренуюся там. Щодо єдиноборств, чесно кажучи, зараз не в курсі. Знаю кількох тренерів, але поверхово.

Чи вважаєш ти себе зіркою?

– Ні.

В Ірпені підходять люди, щоб сфотографуватися?

– Буває, але не часто. Я ніколи не прагнув бути впізнаваним. Якось я виходив з Палацу спорту поруч зі мною виходив Ярмак, ми з ним не могли пройти через те, що кожен до нього підбігав і хотів сфотографуватися, він робить 2 кроки з ним фоткаються. Я сказав йому, що не можу йти з ним. Я хочу вільно пересуватися по вулиці.

Я міг би розкручувати свій інстаграм, але якщо ви зайдете і подивитися на мій акаунт − спортивного життя там майже немає, тільки відмічені фотографії.

Ким ти себе бачиш через 5 років?

– Тим же спортсменом з Ірпеня, мабуть уже в UFC.

– Якщо через 5 років ти будеш суперзіркою UFC, житемеш в Ірпені, чи переїдеш?

– Під час тренувань, мабуть буду від`їджати на місяць-два в Штати, але жити буду в Ірпені.

Джерело: 04597

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.