Який заклад освіти Ірпінської громади найкраще готує учнів до олімпіад?

Управління освіти і науки ІМР оприлюднило рейтинги закладів освіти Ірпінської громади за результатами ІІ етапу учнівських олімпіад у 2023-2024 навчальному році. За кількістю призових місць лідирує Ірпінський ліцей «Лінгвіст». За зайнятими призовими місцями у співвідношенні до кількості учнів перше місце посідає Ірпінський ліцей інноваційних технологій.

Так, у відсотковому співвідношенні 13,9% учнів ІЛІТу вибороли призові місця. Друге місце займає Ірпінський академічний ліцей НУБіП України, 8,1 % вихованців якого зайняли призові місця, третє — Ірпінський ліцей «Лінгвіст» — 5,9 % учнів.

На четвертому місці – Ірпінський ліцей №3, у якому 3% учнів зайняли призові місця на олімпіадах  на п’ятому – Ірпінський ліцей №2 – 2,7% учнів.

Шосте місце посідає — Ірпінський ліцей «Мрія» (2,4% учнів), сьоме місце – Михайлівсько-Рубежівський ліцей (1,9% учнів).

За кількістю переможців на олімпіадах на першому місці — Ірпінський ліцей «Лінгвіст» (67 місць), на другому — Ірпінський академічний ліцей НУБіП України (30 місць), на третьому — Ірпінський ліцей «Мрія» (26 місць), на четвертому – ІЛІТ (24 місця).

Снимок экрана 2024 01 12 в 15.39.07

Варто нагадати, що ІЛІТ увійшов до ТОП-100 шкіл Київщини, зайнявши 47 місце. Рейтинг складав інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua» за підсумками національного мультимедійного тесту 2023.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.