Які ініціативи будуть реалізовані за рахунок Громадського бюджету у 2019 році

Сьогодні в Ірпені оголосили переможців Громадського бюджету-2018. Про це повідомив ірпінський міський голова Володимир Карплюк.

“Вітаю переможців Громадського бюджету-2018! Робоча група оголосила 11 проектів, які ми реалізуємо в Ірпені вже наступного року. Майже усі ініціативи – освітні! Цього року колективи кількох ірпінських шкіл і дитсадків яскраво довели, якими згуртованими можуть бути”, – розповів мер. 

Так, переможцем за кількістю голосів серед малих і великих проектів стала школа №17. Там буде створено креативний простір для відпочинку учнів і придбано звукове обладнання для оснащення актової зали. Найбільше своїх ініціатив відстояла Ірпінська ЗОШ №3. У 2019-му році там відбудеться реконструкція актової зали, облаштування системи безпеки та створення комфортного простору для розвитку особистості “Платформа успіху”. Також переміг проект ЗОШ №2 з модернізації шкільного медкабінету, а на територіях дитсадків “Радість” та “Джерельце” будуть встановлені спортивні майданчики.

Варто зазначити, що серед переможців лише два проекти не є освітянськими – будівництво майданчика для вигулу собак у парку “Перемога” та облаштування дитячого майданчика на вул. Лісова. Рішенням робочої групи на залишкові кошти від великих проектів у ДНЗ “Лісова пісня” буде по-сучасному облаштовано спортзал.

Зі списком усіх переможців та кількістю отриманих голосів можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.