Як знайти себе та уникати хейту: поради Яни Брензей ірпінським учням (відео)

Яна Брензей, телеведуча, співавторка YouTube-каналу «Палає»:

 «Навчання, професія – це те, що займає у нас багато часу в житті. І якщо ви там будете страждати, то навіщо це все треба?».

Як обрати правильний життєвий шлях та займатися тим, що тобі до душі? Про це дискутували телеведуча та співавторка популярного YouTube-каналу «Палає» Яна Брензей із учнями Ірпінського НВО «Освіта»

Хтось із них поки ще не визначився чого прагне від життя, а от Маргарита вже має чіткий план – стати популярною відеоблогеркою, яка буде працювати з бізнесом.

Маргарита, учениця Ірпінського НВО «Освіта»:

«Не хочу просто кудись ходити постійно, ходити й ходити. А так собі просто робиш бізнес сам собі і нікому не треба платити. Економно!».

Говорили під час зустрічі і про хейт. Яким він буває та як на нього реагувати. Гостя ділилася своїм особистим досвідом. Бо на її YouTube-каналі «Палає» у коментаторів й справді частенько «палає».

Олександра Страдецька, журналістка:

 «Доволі резонансні теми ви підіймаєте. Я дивилася випуск, мені дуже сподобався «Жінка без дітей – неповноцінна?» І люди там у коментарях: «Дасть Бог зайку, дасть і лужайку» і от це все. Чи дослухалися ви з самого початку до якихось коментарів негативних?».

Яна Брензей, телеведуча, співавторка YouTube-каналу «Палає»:

 «Та критика, яку тобі говорять в коментарях, це не те, що ти питала. Тобто, коли вас за щось критикують і говорять: «От ти в цьому поганий і в цьому не такий!», то виникає питання – а чи ви про це питали, чи просили ви поради».

Зустріч учнів із Яною Брензей вийшла змістовною і корисною.

Анастасія, учениця Ірпінського НВО «Освіта»:

 «Із цієї зустрічі я зрозуміла багато корисного. По життю я ще не знаю, ким буду, але зроблю висновки із зустрічі».

Яна Брензей, телеведуча, співавторка YouTube-каналу «Палає»:

 «Я б побажала дослухатися до себе. Що ти хочеш робити і не боятися пробувати. Якщо ти нічого не хочеш робити, спробуй щось. Сходи на плавання, на якийсь захід, де літачки збирають або-що, чим діти цікавляться. Кожен з нас знає відповідь на питання – що нам подобається. Просто ми не завжди пов’язуємо це з професією. Спробуйте пов’язати це з професією!».

Такі зустрічі із відомими українцями в ірпінських закладах освіти вже традиційні. Їх організовує ГО «Молодіжний парламент Ірпеня».

Олександра Ільніцька, голова Молодіжного парламенту Ірпеня:

«Ми продовжуємо працювати у напрямку своєї діяльності проєкту «Лекторій» і запрошуємо абсолютно з різних сфері професій діячів. І зараз ми також очікуємо на нашого гостя, який прибуде 29 січня».

Щоб дізнаватися про зустрічі з цікавими людьми в освітніх закладах міста – слідкуйте за Молодіжним парламентом Ірпеня у телеграм-каналі!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.