Як в Ірпінській громаді військовозобов’язаним можна оновити облікові дані

18 травня 2024 року набув чинності закон про мобілізацію, тож військовозобов’язані українці віком 18–60 років протягом 60 днів мають оновити облікові дані.

Щоб оновити дані, військовозобовʼязаним необхідно прийти до ЦНАПу і надати актуальні дані про себе та підтвердити  їх. Адміністратор вносить дані в електронну систему. Інформація автоматично підтягується в Єдиний електронний реєстр призовників, військовозобов’язаних та резервістів «Оберіг». Тоді заявник отримує витяг з печаткою і підписом адміністратора ЦНАПу про актуалізацію даних.

«Навіть якщо ви не маєте військового квитка, багато років не були у військкоматі або з певних причин не оновлювали дані в ТЦК, зробіть це в ЦНАПі. Так ви виконаєте норму закону та убезпечите себе від штрафу», — повідомили в Ірпінській міській раді.

Для оновлення даних потрібно звернутися до Центру надання адміністративних послуг Ірпінської міської ради (2 зала) з понеділка по пʼятницю з 08:00 до 16:00 (без перерви).

При собі потрібно мати мобільний телефон, паспорт громадянина України та реєстраційний номер облікової картки платника податків.

Телефон для довідок: (04597)60-407.

Оновити дані також можливо через застосунок Резерв+ у декілька кліків без черг. Для цього потрібно завантажити застосунок (IOS — https://bit.ly/3UL01JB, Android — https://bit.ly/44JChtX).

Як оновити дані через застосунок Резерв+ дивіться ТУТ.

Загалом 69 ЦНАПів Київщини вже надають послугу з актуалізації даних військовозобов’язаного, щоб забезпечити якісний процес їх оновлення. Адміністратори ЦНАПів у Київській області пройшли спеціальні онлайн-тренінги щодо роботи з послугою чи отримали відеоінструкцію з детальними роз’ясненнями.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.