Як триває реконструкція інфекційного відділення Ірпінської лікарні?

На шостий день реконструкції інфекційного відділення Ірпінської міської лікарні голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк і перший заступник ірпінського міського голови Олександр Маркушин розповіли про хід проведення ремонтних робіт.

“Вчора закінчили роботу з каналізацією. Вона зроблена відповідно до встановлених норм. Встановлено щиток переключення електроенергії і зроблелено нових два вводи. Так, як тут будуть підключені апарати штучної вентиляції легень, електроенергія повинна поступати безперебійно”, – повідомив Маркушин.

Карплюк зазначив, що зараз активно ремонтують дах, виконують внутрішні роботи, кладуть плитку, монтують двері і вікна, роблять вентиляцію.

Володимир Карплюк також додав, що від сьогоднішнього дня розпочалися роботи по розведенню кисню. В цьому примщенні не буде кисневих балонів, а буде компресорна станція, яка в повному обсязі буде забезпечувати це відділення.

#Ірпінь #Irpin #Україна #Київщина #Приірпіння #Ирпень #Київська_область #Ukraine #Коцюбинське #коронавірус #COVID19 #епідемія #пандемія #карантин

Geplaatst door Володимир Карплюк op Donderdag 26 maart 2020

Нагадаємо, за минулу добу в Ірпені – 9 нових підозр на COVID-19,  жодна з яких не підтверджена наразі лабораторно.

Минулої ночі жителька Ірпеня, яку шпиталізували з підозрою на коронавірусну хворобу, народила в пологовому будинку Білої Церкви хлопчика. За словами Маркушина, стан мами задовільний, симптомів вірусу все менше. Стан дитини теж задовільний.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.