Як Фіскальний університет святкував День студента

17 листопада відбулось урочисте святкування Міжнародного дня студента. В Університеті державної фіскальної служби України в цей день відбулось надзвичайно багато подій.

В університеті був встановлений черговий рекорд “Наймасовіша дегустація омлета” спільно з Миколою Тищенком. Мета заходу – спростувати думку, що студент вічно голодна людина і зробити це креативно на всю країну.

“Ваш університет дивовижне, прекрасне, красиве і сучасне місце. Мені подобається, що у вас все чисто і акуратно, ви великі молодці. За моїм переконанням, чистота – це елітарність! У мене склалось враження, що я за кордоном, – зазначив Тищенко. А представники Національного реєстру рекордів України здивувались, коли університет подав заявку на встановлення нового рекорду, адже всього рік тому студенти  встановили рекорд по виготовленню найбільшої кількості тюльпанів у техніці орігамі за одну годину.

Уже стало доброю традицією на День студента в ННІ права організовувати концерт перед юридичним корпусом. Це можливість поділитись своїми досягненням, почути привітання та отримати нагороди від Ректора Пашка Павла Володимировича, директора ННІ права Топчія Василя Васильовича, гостей свята. Під час урочистої частини свята кращим студентам вручили грамоти та подяки університету.

Після цього, всі присутні  пішли смакувати страви приготовлені викладачами. Вибір був надзвичайно великий: бутерброди, гречка, різноманітні салати та канапе, бульйон, пельмені, чай, сік, компот і т.д. Голодним не залишився ніхто, всі були задоволені і готові до вечірки “Общага паті” в університеті. Це була стилізована вечірка в дусі общажного життя. Мівіна, холодний душ, команда, носки, треніки-стайл, адже це все про студентів. Всі присутні могли відірватись під драйові хіти, виграти в конкурсах і отримати цінні подарунки, розслабитись у лаунж-зоні та віп-зоні, зробити яскраві фото на фоні двох тематичних зон.

Нагадаємо, в Україні 17 листопада почали святкувати як День студента з 1999 року згідно з наказом Президента України. Традиції святкування Дня студента в Україні ще не встановились. Для когось із 2,4 мільйонів винуватців свята, День студента – це просто новий день, для когось – просто привід зустрітися з друзями і повеселитися, а для декого – день символічного об’єднання, підвищення ролі студентства в суспільному і політичному житті країни. В Україні святкують 2 дні студента – співпадаючий з Міжнародним днем студента 17 листопада і Тетянин день, святої покровительки всіх студентів. Це зручно, бо один день святкується перед початком сесії, а інший – по закінченні.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.