Хтось шукає гроші на дитяче кафе в Ірпені?

На платформі Startup Network, яка створена для стартапів, інвесторів і професіоналів, нещодавно з’явився цікавий проект, який планують втілити в Ірпені.

До речі, ця платформа створена для інвесторів, які обирають найкращі пропозиції для вкладення своїх грошей, та стартаперів, які саме тут знаходять інвестиції для своїх ідей та отримують поради від професіоналів.

Сам стартап виглядає так:

Дитяче кафе

Статус:

Пропозиція актуальна

Регіон:

Україна, Київська область, Ірпінь

Сектор:

Громадське харчування

Інвестиційна ідея:

Відкриття дитячого кафе для дітей дошкільного та шкільного віку та надання якісних послуг у сфері розваг та харчування.

Теперішня ситуація:

Вибрано місце під оренду, на стадії розробки меню та дизайн закладу

Ринок:

Ринок закладів громадського харчування з кожним роком зростає, чого не можна сказати про спеціалізовані заклади харчування, призначені для дітей. Місто Ірпінь – це процвітаюче передмістя Києва, в якому з кожним роком стає більше новобудов, з’являються молоді сім’ї з однією або декількома дітьми у складі. Не зважаючи на це, ситуація з розважальними закладами, призначеними для дітей, залишається на нульовому рівні. Місцеві діти позбавлені вибору проведення вільного часу, так як місто Ірпінь, хвилюючись в першу чергу за збільшення кількості новобудов, не турбується про розвиток інфраструктури. Декілька приватних розвиваючих центрів, розташованих у місті, не змінюють ситуації.

Проблема чи можливості:

Діти – найбільш вразливий сегмент громадськості. Залишаючи їх можливості корисно проводити свій час, вони знаходять розваги у несприятливих для цього місцях. Процвітають дрібне хуліганство та алкоголізм. Діти, енергія яких завжди б’є через край, не знають куди її подіти і направляють у невірне русло. Наше завдання – забезпечити високий рівень обслуговування, привабити в свій заклад якомога більшу кількість сімей з маленькими дітьми, які матимуть змогу весело провести час, завести нові знайомства та привчитися до правильного способу життя, який добре вплине на формування особистості та побудує міцний фундамент майбутнього.

Рішення:

Дитяче кафе – це місце, де здійснюються мрії. Місце, в якому все зроблено на найвищому рівні, заради задоволення потреб дітей та їхніх батьків. Діти – це найдорожче для кожного з нас. Наша мета – дати їм все найкраще, задовольнити потреби найвибагливіших клієнтів, долучити місцевих дітлахів до корисного дозвілля. Наше кафе стане місцем, в якому можна поєднати веселі ігри зі здоровим харчуванням, яке для нас є найважливішим при створенні даного закладу. У планах – фермерські органічні молочні продукти та м’ясо, свіжа риба, свіжі сезонні овочі та фрукти, власна випічка хлібу та спеціально розроблене дієтичне меню. Цінова категорія кафе – середній та вище середнього.

Конкуренція:

Переваги:

З можливих конкурентів – приватні розвиваючі центри та дитячі садочки, яких у місті не більше десяти. Але, на відміну від них, ми будемо втілювати концепцію здорового та правильного харчування, власного виробництва хлібу та корисних солодощів. У планах проведення захопливих ігор, майстер-класів, кіно показів, святкування днів народжень, випускних та інше.

Фінанси:

Витрати: – Податок на товари – 2% (спрощена система оподаткування) – Середня вартість закупівлі товару за місяць: Молочні продукти – 10 тис. грн. Бакалея – 5 тис. грн. М’ясо та риба – 10 тис. грн. Овочі та фрукти – 5 тис. грн. Додатково – 5 тис. грн. Разом: 35 тис. грн. – Середня зарплата – 3 тис. грн. Разом: 3 х12 = 36 тис. грн. (чотири офіціанти, два адміністратори, бухгалтер, два кухаря, технік, дві прибиральниці) Прибуток: Середня кількість гостей за день – 20 сімей Середня вартість чеку за сім’ю – 150 грн. Середня вартість розважальних заходів (проведення кінопереглядів, майстер-класів) – 150 грн. чол. (приблизно 8 заходів по 10 відвідувачів) Середня вартість проведення свят (днів народжень, випускних) – 200 грн. чол. (приблизно 4 заходи по 10 відвідувачів) Чистий прибуток – 40 тис. грн. у місяць.

От тепер виникає кілька запитань: хто і де? Випадково це не те кафе у парку «Перемога», навколо якого розгорнулася шалена дискусія?

Bookmark the permalink.

Comments are closed.