Виставка ірпінського художника Владислава Задворського вирушає в мандри (відео)

В оновленому Ірпінському історико-краєзнавчому музеї завершилася виставка відомого художника Владислава Задворського – «Зі світлом на шляху».

Полотна Задворського стали першими експонатами в оновленій виставковій залі музею. Виставка тривала 2 тижні. За цей час її відвідали понад 300 мешканців та гостей Ірпеня. Серед них і знаменитості: співачка Наталія Валевська та лідер гурту «Друга ріка» Валерій Харчишин.

Владислав Задворський, художник:

«Сказані були хороші слова, нагороди я отримав. Дякую ірпінчанам, Ірпеню, Ірпінській громаді, громаді відважних, всім за такі привітання, такий прийом теплий».

Юлія Устич, заступниця Ірпінського міського голови:

«Я хочу побажати, щоб такі виставки, такі позитивні і значимі заходи якнайчастіше проходили в нашому музеї, тому що я знаю скільки зусиль і енергії  було витрачено, щоб це все відбулося. Хай в нас буде все якнайкраще, миру нам, злагоди, перемоги і ніколи не втрачати той творчий дух, який нас кожного наповнює. Дуже вам дякую!»

Роботи художника вражають своєю різноманітністю. Пейзажі, натюрморти та переважають портрети. Тільки погляньте на ці обличчя. Всі вони, як живі. Кожен із власним змістом і характером. Це не випадково, бо більшість полотен малювалися зі справжніх людей. Тут і друзі Задворського і чужі йому люди, які назавжди стали рідними – як от ті, хто рятувався через легендарну дорогу життя в Ірпені.

Вже дуже скоро все це побачать мешканці Білої церкви в Білоцерківському краєзнавчому музеї.

Оксана Афанасьєва, директорка Білоцерківського краєзнавчого  музею:

«Дуже подобаються роботи і ми будемо дуже раді в нашій залі вітати виставку Владислава Задворського. Дякуємо!»

Роботи художника мандруватимуть Київщиною в межах регіонального проєкту «Мандруюче мистецтво».

Анна Куценко, начальниця Департаменту культури та туризму КОВА:

«В межах якого ми намагаємося показати і познайомити мешканців різних районів нашої області з творчістю місцевих авторів. І вже завтра ми відкриваємо виставку в Білоцерківському музеї, де всі охочі протягом двох тижнів можуть взяти частинку світла від Владислава Задворського».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.