Вихованка ірпінської студії «Dance & Acrobatic studio» стала дворазовою чемпіонкою світу з акробатики та спортивних танців

Вихованка ірпінської студії «Dance & Acrobatic studio» Варвара Назина виборола перемогу одразу у двох номінаціях на міжнародних змаганнях «IDF 21 World Dance». Вона стала дворазовою чемпіонкою світу з акробатики і спортивних танців. Про це повідомили в Ірпінській міській раді.

Міжнародний чемпіонат проходив у литовському місті Паланга. Варвара Назина змагалася  у чотирьох номінаціях. У «Disco freestyle solo mini» та «Fit kid solo mini» дівчина здобула «золото», у номінації «Disco dance solo mini» посіла четверте місце, у номінації «Disco slow solo mini» — п’яте.

«Вітаємо Варвару та тренерів Романа Шкляренко і Вікторію Філіппову! Бажаємо подальших успіхів і яскравих ПЕРЕМОГ! Пишаємося всією нашою громадою! Дякуємо, що завдяки вашим перемогам увесь світ бачить, як піднімається наш прапор!», — привітали Варвару в міськраді.

Варвара Назина народилася в Ірпені, але зараз проживає у селищі Мироцьке. Вона займається хореографією з чотирьох років. Зараз займається в ірпінський студії «IDF 21 World Dance», що на вулиці Стельмаха, 20.

Нагадаємо, у травні вихованці ірпінського клубу спортивно-бального танцю «Адажіо» Констянтин Філатов та Вікторія Шепшинська перемогли на міжнародних змаганнях у Болгарії.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.