Виділення коштів на ремонт будинків, підготовка до зими та житлові сертифікати: за що проголосували на виконкомі в Ірпені

Учора відбулося чергове засідання виконавчого комітету, на якому прийняли важливі рішення. Зокрема, затвердили виплати на ремонт пошкожених будинків, прийняли рішення по підготовці до зимового періоду, прийняли субвенцію від Кабміну на ремонт приміщення. Про це повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Так, за його словами затвердили 204 виплати коштів на поточний ремонт пошкоджених помешкань. 1107 людей вже отримали виплати на 107 000 000 грн.

Окрім цього, прийняли рішення з підготовки до зимового періоду. «Маємо кілька проблемних газових котелень, які самотужки не можуть забезпечити теплопостачання нашим мешканцям. Щоб люди не мерзли взимку, вирішили підключити до централізованої мережі теплопостачання котельню санаторію «Дубки», де розміщене модульне містечко та котельню на вул. Олега Кошового», — додав Олександр Маркушин.

photo_2023-10-10_14-26-30 (2)

Також прийняли субвенцію від Кабінету Міністрів України на капітальний ремонт приміщення на вулиці Дем’яна Попова 26 Б, туди в наступному році до Управління праці і соцзахисту переїде Пенсійний фонд.

Нагадаємо, на цьому засіданні виконкому також ухвалили рішення щодо видачі  16 сертифікатів на компенсацію за повністю знищене житло за програмою єВідновлення.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.