Вони працюють в Ірпені: здорове харчування від Green Bar

Ледь не щодня в Ірпені відкриваються нові заклади. Вимогливих ірпінців кавою та випічкою вже не здивуєш, тому наполегливі ресторатори один за одним працюють над креативними та цікавими ідеями.  Нещодавно в Ірпені відкрився новий заклад “Green Bar”, управлінцем якого є Світлана Ковальчук.

Симпатична, молода, усміхнена жінка. По зовнішньому тендітному вигляду якої не скажеш, що вона управляє бізнесом. Саме такою ми побачили пані Світлану – успішного підприємця та просто цікаву творчу особистість.

Світлана Ковальчук розповіла, що засновницею закладу “Green Bar” є Анна Клименко, яка раніше відкрила мережу тренажерних залів Реформа. Ідея відкриття своєї справи виникла дуже давно, ще з студентських лав Анна Клименко та Світлана Ковальчук мріяли про це, зараз же мрія стала реальністю.

Концепція закладу зроблена так, щоб людина могла за кілька хвилин отримати замовлену страву і далі йти по справах. Адже завжди не вистачає часу щоб поїсти, якщо йдеш в ресторан, чекаєш пів години і більше, а їхати кудись –  це час.

За словами Світлани Ковальчук, спочатку планували реалізувати ідею Green Bar як Смузі бар і на цьому думали зупинитись. Але  потім задумались, що поїсти теж треба і почали разом розробляти меню. Сьогодні працівники закладу приймають замовлення в соцмережі Інстаграм, по телефону, якщо черги немає, то людина за 2-5 хв. страву отримує готовою.

У “Green Bar” роблять каву на будь-якому молоці. Овочі і фрукти замовляють у невеликій кількості, щоб були завжди свіжі продукти. Лосось маринують самі, по секретній технології.

Також, за словами Ковалчук, в планах є мережа закладів, а в найближчий час планується покращення сервісу – доставка.

На запитання, чому саме відкрили заклад в Ірпені, Світлана Ковальчук впевнено відповіла, що проживає в Ірпені і такого закладу у тут немає. Тому і захотіли увести щось нове у наше місто.

Світлана Ковальчук впевнена: розпочинати власний бізнес завжди можна, але це рішення особисто кожної людини. Якщо людина готова не спати ночами, переживати постійно, кожний день щось трапляється, ці питання треба швидко вирішувати, вести облік то звичайно потрібно.

Треба не мріяти, а обдумати і діяти, вчитись, дізнаватися, спілкуватися. Сервіс насправді важко зробити, налагодити і організувати роботу не так і легко. Постійно потрібно тримати руку на пульсі і бути на зв’язку.

 

Green Bar працює без вихідних з 10.00 до 21.00.

Адреса: м. Ірпінь, вул.. Грибоєдова 15

Телефон: 098 109 4628

Bookmark the permalink.

Comments are closed.