Володимир Карплюк відповість на питання ірпінців щодо відбудови міста

Голова Фонду відновлення Ірпеня Володимир Карплюк дасть відповіді на всі питання, які туртують ірпінців щодо відбудови міста. Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Друзі, у дискусіях під постами читаю багато коментарів про відбудову Ірпеня. І ці коментарі різні – одні люди дякують, що місто швидко відбувало соціальну інфраструктуру, інші нарікають на низькі темпи відбудови приватного та багатоквартирного житла. Та у багатьох людей є багато питань. Навіть попри те, що Ірпінь при руйнуваннях 70% соціальної та житлової інфраструктури є загальнодержавним лідером по швидкості відбудови. Міська управлінська команда, Фонд відновлення Ірпеня, щодня проводять титанічну роботу, що часто залишається «за лаштунками», але могла б бути для вас цікавою», — розповів Володимир Карплюк.

Голова Фонду відновлення Ірпеня відповість на питання у відеоформаті.  «Прошу Вас залишати Ваші думки про відбудову Ірпеня – конкретні адреси, проблеми, хто обіцяв, що зроблено і що не зроблено. Зі свого боку не лише відповім на Ваші конкретні питання, а й зроблю все, щоб Ви володіли реальною ситуацією та правдивою інформацією. Чекаю ваші запитання під постом у Facebook«, — сказав він.

Володимир Карплюк також додав, що із задоволенням поділиться досвідом відновлення з іншими постраждалими громадами. Представники цих громад можуть писати свої питання й отримають зворотній зв’язок.

Нагадаємо, нещодавно Володимир Карплюк презентував новий відеопроект «Чесна відбудова», у якому буде розповідати про реальну вартість будівництва нового житла для мешканців Ірпінської громади, постраждалої від російської агресії.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.