Володимир Карплюк спростував інформацію про заборону вʼїзду до США

Співзасновник Фонду відновлення Ірпеня, голова Інвестиційної ради міста Володимир Карплюк спростував інформацію щодо заборони вʼїзду до США. За його словами, останній раз він був у цій країні в квітні 2023 року.

«Офіційно спростовую неправдиву інформацію, поширену моїми політичними опонентами. «Політолог» Микола Ощановський заявив, що ніби-то я намагався нещодавно виїхати до США, але мене, за його словами «розвернули» та не впустили на територію США. Повідомляю, що останнього разу я виїзджав з робочою поїздкою до США 11 квітня 2023 року. З того часу я жодного разу не виїзджав до Сполучених Штатів Америки і не намагався виїжджати до США, тому, мене не могли впускати чи не впускати на територію цієї дружньої Україні країні», — розповів Карплюк.

Він повідомив, що буде подавати позов до суду на всіх, хто поширив цю неправдиву інформацію.

«Звертаюся до ЗМІ з проханням врахувати у своїх публікаціях висловлену мною позицію щодо суті даного питання», — наголосив Володимир Карплюк.

Також він зазначив, що таким чином його опоненти використовують дипломатичні установи в Україні з метою політичного переслідування мене, як політичного та громадського діяча.

«Після того, як я разом з управлінською командою міста Ірпінь неодноразово здійснював візити до США з метою залучення коштів на відновлення постраждалої Ірпінської громади, ми отримували кулуарні сигнали про політичну недоцільність візитів до США через те, що я очолюю окрему політичну партію. Планую найближчим часом розповісти про ці сигнали та тих, хто їх посилав», — додав Володимир Карплюк.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.