Володимир Карплюк потрапив у ТОП-100 найвпливовіших людей Київщини

Підбиваючи підсумки 2018 року, інформаційний портал “Моя Київщина” підготував рейтинг найбільш впливових та авторитетних людей Київської області, в який увійшли відомі політики, підприємці та журналісти. 

Лідерами ТОП-100 впливових людей Київщини стали: Ігор Кононенко – народний депутат України, голова Київського обласного осередку партії БПП “Солідарність”; Олександр Терещук – голова Київської ОДА; Ярослав Москаленко – народний депутат України.

У цю сотню потрапили і відомі особистості в Ірпінському регіоні. На 25 позиції опинився екс-мер Ірпеня Володимир Карплюк.

“Попри добровільну відставку з крісла мера Ірпеня, Володимир Карплюк зберігає вплив на Приірпіння. Не зважаючи на неоднозначну репутацію та “славу” дерибанщика, яка розійшлася далеко за межі Приірпіння, Карплюк має серйозні шанси уже в 2019 році потрапити у Верховну Раду. Точно відомо, що він висуватиме свою кандидатуру по 95-му виборчому округу, в який входить Ірпінь та більша частина Києво-Святошинського району”, – йдеться в повідомленні.

На 34 позиції  – мер Бучі Анатолій Федорук, 36 місце посідає девелопер-забудовник, власник будівельної компанії “Орлан-Інвест Групп” Антон Мирончук.

На 92 місці – селищний голова Гостомеля  Юрій Прилипко. На 97 позицію потрапив скандально відомий на Приірпінні Олексій Зіневич – забудовник, власник ІА “Погляд” та інтернет-провайдера “Бест”.

Завершує ТОП-100 екс-голова Київської облдержадміністрації Олександр Горган.

Джерело: https://www.04597.com.ua

Bookmark the permalink.

Comments are closed.