Власник телеканалу “Погляд” повинен вибачитися перед родиною Остапчуків, – депутат

Засновник та директор телеканалу “Погляд” Олексій Зіневич повинен негайно вибачитися перед родиною Жанни та Ігоря Остапчуків за сюжет з чорним піаром, побудованому на горі родини Остапчуків, а саме – хвороби Ігоря Остапчука. Про це сьогодні заявив депутат Ірпінської міської ради Максим Плешко.

“На жаль, власник скандального інтернет-провайдера “Бест” Олексій Зіневич створив телеканал “Погляд” не для допомоги громаді Ірпеня та конкретним родинам, а для дискредитації міської влади, що швидше за все, зумовлено особистими образами через неможливість одноосібно та монопольно контролювати ринок інтернет-провайдингу в Ірпені. Дуже прикро, що Зіневич використав людську біду з метою політичної дискредитації. Коли громада у Facebook розкритикувала ганебний сюжет “Погляду”, його прибрали з усіх спільнот в соцмережі. Проте, власник телеканалу “Погляд” все-одно повинен негайно вибачитися перед родиною Остапчуків”, – наголосив Максим Плешко.

“Команда партії “Нові Обличчя” продовжує збір коштів для допомоги Ігорю Остапчуку та планує проведення ряду благодійних заходів. Ми переконані, що допомога конкретній людині є тією справою, осторонь якої не може залишатися жодна людина”, – додав Ірпінський депутат.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.