Віталій Нелюбін: БПП намагається відвернути увагу від свого програшу на виборах

IMG_4520Ірпінська міська організація партії «Укроп» виборола 4 депутатські мандати в ІМР. Я, як керівник партійного осередку, хочу подякувати всім, хто нас підтримав.
У нашому місті вибори були чесними та демократичними. Приємно, що вже друга виборча кампанія у Приірпінні відбувається без скандалів та фальсифікацій. Це свідчить про оздоровлення місцевої політики та зростання свідомості громади. Звичайно, не обійшлося без бруду зі сторони БПП, Ляшків та Свободи, які є ворогами у великій політиці, але союзниками в Ірпені. Вони об’єдналися тут. Сьогоднішні заяви окремих псевдоактивістів, які перебувають на службі у президентської партії, про міфічні фальсифікації – це продовження їхніх брудних технологій. Мета яких – відвернути увагу від провалу партії БПП в Ірпені.
Ірпінським діячам цієї політсили важко пояснити своїм керівникам, чому в сусідніх регіонах партія президента має перше місце і найбільші фракції, а в Ірпені вони провели 5 депутатів!
Не секрет, що територіальна комісія в Ірпені була сформована з подачі центральної влади так, що абсолютну більшість тут мали БПП та її сателіти. Аналогічно під себе вони сформували усі дільничні комісії регіону. Саме ця партія, як видається, розраховувала на фальсифікації. Але підготовленість наших членів комісії та спостерігачів завадили таким намірам. «Укроп» на всеукраїнському рівні є головним опонентом БПП «Солідарність». Репресії, які почалися проти лідера нашої партії Генадія Корбана наступного дня після виборів, це доводять. Партія БПП перетворилася на Партію регіонів, з різницею лише, що ці кричать “слава Україні”! Старими схемами нова країна не будується! Бруд, репресії і маніпуляції в країні та Ірпені не пройдуть.
А ті, хто їх застосовує, опиняється на смітнику історії. Це доведено Революцією Гідності.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.