Відкриття «Равіольки» в Ірпені

1 липня відбулося відкриття чергового закладу мережі «10 ресторанів» під позитивною назвою «Равіолька». Ресторанчик знаходиться на вулиці Центральній, 6-д в Ірпені, що зовсім поруч від відомого вже «Газону», про який ми писали раніше. Редакція сходила в гості до молодої команди і дізналася про все найсмачніше.

Меню «Равіольки» якісно відрізняється від меню «Газону», хоча барна карта абсолютно ідентична. Команда кухарів дивує відвідувачів смачним різноманіттям равіолі, які задовольнять навіть найвибагливішого гостя, крім різних видів м’яса можна вибрати і вегетаріанське наповнення за цілком прийнятною ціною.

Також за демократичними цінами тут готують чудернацькі салатики, супчики, і навіть лазанью! На десерт заклад пропонує домашній наполеончик. Особливу увагу варто приділити затишній літній терасі з яскравою підсвіткою і оригінальним дизайном.

Всередині закладу стіну обрамляє фонове вікно з виходом на зелену огорожу з лісовими птахами. Офіціанти галантно запалюють свічку, коли гості сідають за столик, ввічливо розповідають меню напам’ять, радують посмішками і заряджають позитивом.

Будемо чекати на нове відкриття мережі, а поки що завітайте в «Равіольку», не пошкодуєте!

j_Q2M87qynE

4bX08hE0MAs

CYzwbrNblDA

D4CYpER8wb8

gIcrzZkSBB4

mlMJQegjCe8

GPsWyquEHXI

 

MO4hnawbywE

nM1_lfx20RQ

UMJk_tMyeME

Bookmark the permalink.

Comments are closed.