Вчителька з Ірпеня стала однією з кращих на Київщині

Учитель початкових класів Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи №12 Діана Левицька отримала відзнаку в номінації “Нова генерація педагогів Нової української школи”, в якій були представлені найкращі молоді вчителі Київщини. Про це повідомляє Ірпінський вісник.

Церемонія нагородження “Освітянська зірка – 2018” відбулася напередодні Дня працівників освіти. Педагогів області оцінювали в 13 номінаціях. Переможців нагороджували голова Київської обласної держадміністрації Олександр Горган і директор департаменту освіти та науки ОДА Віра Рогова.

Також освітян Київщини привітали з професійним святом представники МОНу, Національної академії педагогічних наук, обласної організації Профспілки працівників освіти і науки, Національного олімпійського комітету та інші почесні гості.  

“Коли ми ставимо завдання економічного процвітання України, ми повинні розуміти, що наш добробут закладається не лише створенням нових робочих місць, залученням інвестицій… Він, у першу чергу, закладається в школах, у серцях та інтелекті дітей, яких ми виховуємо сьогодні. Економіка країни формується в школах. Тому економічного процвітання можна досягнути через підтримку освіти. І це не порожні слова. Для порівняння: у 2016 році на освіту в області було передбачено 1 млрд 600 млн грн, у 2017-му – вже 3 млрд 600 млн грн, а в 2018-му – 4 млрд грн”, – заявив під час нагородження Олександр Горган.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.