В Приірпінні хочуть оголосити АТО!

Народні депутати від БПП «Солідарність» заявляють, що в регіоні, де вибори виграли «Нові обличчя», а не їхня партія, треба оголосити АТО. «В Приірпінні давно пора оголошувати антитерористичну операцію і жорстку війну тим, хто пхається до влади…» – пише на своїй сторінці у соціальній мережі народний депутат Ольга Червакова.

Під час того, як юрист зачитав рішення суду, яке не дозволяє зараз оголосити результат виборів в Коцюбинському та демонстрації відео, на якому мешканцям селища показали, як насправді пані Матюшина стала головою, паралельно розгорталися епічні події: Матюшина і компанія вирішили самі оголосити переможців, не чекаючи законного оголошення, коли голова ТВК мала підготувати і оприлюднити відповідну постанову про проведення першої сесії і повідомити про результати виборів в офіційних ЗМІ!

І тут знову на арену вийшли народні депутати від БПП «Солідарність». Ось, що пише про вчорашні події депутат Червакова на своїй сторінці у Фейсбук:

«Щойно в Коцюбинській сільраді угруповання прихильників “Нових облич” намагалося зірвати оголошення обраними депутатів і селищного голови. З депутатами в них все в порядку – більшість. А от селищна голова їх не влаштовує… Під час спроби оголошення переможців виборів стояв такий базар, в порівнянні з яким Верховна Рада України – взірець англійського етикету. Я збиралася виголосити промову на кшталт “брати і сестри”, але то був не той випадок. Найефективнішою виявилася чоловіча сила. Добре, що зі мною був наш депутат Руслан Сольвар. В Приірпінні давно пора оголошувати антитерористичну операцію і жорстку війну тим, хто пхається до влади… Звертаюся до них: забудьте! Нам, депутатам до Коцюбинського їхати недовго».

На цей пост була вкрай негативна реакція людей:

«Це що, погроза??? Тепер представники «Нових облич» не мають право голосу? А якщо навіть щось і хочеш сказати, то краще мовчати? А то приїде народний депутат і не надасть право голосу!? Схоже, для народних депутатів закони не писані! Покажіть, будь ласка, статтю в ЗУ “Про місцеві вибори”, яка передбачає:, що народні депутати України, можуть і мають право, оголошувати результати місцевих виборів та оголошувати селищних голів!»

До речі, про згаданого Ольгою Черваковою народного депутата Руслана Сольвара. Він приїхав, як вона зазначає, для «чоловічої сили». Але спочатку він кричав, що це його там побили, потім, виявилося, що це він застосував силу до Юлії Главацької (депутата Коцюбинської селищної ради) та влаштував бій за мікрофон.

Отака правда у Коцюбинському… Залишається запитати у самих коцюбинчан: треба їм своє АТО, люб’язно організоване БПП “Солідарність”?

12109930_10208124184886455_8998197839288672963_o

Bookmark the permalink.

Comments are closed.