В Ірпінському ліцеї інноваційних технологій відбудеться день відкритих дверей

Цієї суботи, 20 травня, в Ірпінському ліцеї інноваційних технологій відбудеться день відкритих дверей. Команда ІЛІТу запрошує школярів та їхніх батьків долучатися.

Захід розпочнеться о 12:00.

Гостям проведуть екскурсію ліцеєм та познайомлять з викладачами й адміністрацією. Також учасники зможуть поставити команді ІЛІТу питання, що їх цікавитимуть.

«Це буде крутий день, повний нових знайомств та цікавих вражень. Ми покажемо Вам, які навички можна отримати в ІЛІТі, та які можливості відкриваються після закінчення ліцею», — обіцяють у навчальному закладі.

Варто зазначити, ІЛІТ було відкрито у 2018 році. Це інноваційний заклад освіти для поглибленого вивчення ІТ-технологій, робототехніки, математики, хімії, фізики, біології та біохімії.

Зараз у ньому навчаються учні 8-11 класів, але вже з наступного року в Ірпінському ліцеї інноваційних технологій матимуть змогу навчатися і семикласники. Всього планують набрати клас на 20 учнів.

«Ми переконані, що Ірпінський ліцей інноваційних технологій може стати дійсною родзинкою у навчальному процесі Вашої дитини. Тому не пропустіть нагоду стати частиною нашої дружньої спільноти!», — закликали в ІЛІТі.

Нагадаємо, раніше СЕО Товариства «Відважних» Володимир Карплюк повідомив, що незабаром учні Ірпінського ліцею інноваційних технологій матимуть нову сучасну лабораторію з робототехніки та 3D моделювання. Її облаштує Товариство «Відважних».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.