В Ірпінському ліцеї №3 Перший дзвоник відзначать онлайн

Учні Ірпінського ліцею №3 відзначать День знань, 1 вересня, в онлайн-форматі. Про це повідомив директор ліцею Станіслав Федоров.

«Ми прийняли рішення, що це святкування буде у дистанційному форматі. Так як заклад ще не зможе прийняти учнів на перше вересня — це 100%. А необхідності збиратися де-інде немає потреби», — зазначає директор.

Очне навчання у ліцеї планують розпочати з 4 або з 11 вересня. Усе залежить від швидкості оформлення документів.

«Як я казав раніше, це пов’язано з тим, що є певний ряд процедур документообігу для того, щоб об’єкт передати у користування після таких капітальних ремонтів. Тобто це не говориться про місяць дистанційного навчання. Якщо і буде, то можливо один тиждень, з 4 по 11. Тому до скорої зустрічі, сподіваюсь, що ніяких форс-мажорних ситуацій у нас більше не буде і ми якнайшвидше розпочнемо працювати в звичному для режимі і дітки зможуть займатися і вчитися у стінах закладу», — наголосив Станіслав Федоров.

Очно ж школярі будуть навчатися у дві зміни. Молодша школа, 1-4 класи, навчатиметься з 8:00 до 12:00. Для старшої школи, 5-11 класів, уроки проводитимуть з 12:00 до 18:00.

«Саме такий поділ дав нам змогу у повному обсязі забезпечити очне навчання, без змішаної форми. Тобто усі діти постійно зможуть відвідувати навчальний заклад і навчатися очне», — пояснює Федоров.

Нагадаємо, ліцей №3 — найбільш постраждалий в Ірпеня навчальний заклад. За відбудову його будівлі взявся дитячий фонд ООН – ЮНІСЕФ. На реалізацію проєкту виділили 4,8 мільйони євро. Меблями та кухонним обладнанням Ірпінський ліцей забезпечує благодійний фонд «Жовто-Блакитні Крила», а прилеглу територію облаштовує ГО «Епіцентр дітям» спільно з компанією «Епіцентр».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.